Workshops - Konsulent - Yoga

 KULTURARRANGEMENT OG WORKSHOPS

- kvalitet - tilstedeværelse - engasjement -


Gjennom Glød Produksjoner holder jeg ulike kurs og workshops; Ferdige konsepter og kurs eller workshops på bestilling. Jeg brenner for å gjøre mitt beste for at hvert enkelt arrangement skal bli så unikt og "seg selv" som mulig - i samarbeid med arrangør. Ta kontakt: kristine (a) glodproduksjoner.no !


StopMotion ANIMASJONSFILMWORKSHOP


Jeg tilbyr spennende animasjonsfilmworkshops for både barn og voksne: Vær med å skape din egen film ved hjelp av ulike materialer, inspirerende veiledning på det å fortelle og formidle en historie og enkel og morsom teknologi! Filmene kan lages både i 2D og i 3D, og vi leker oss med lys og mørke, karakterer og steder, teksturer, former og farger. Vi benytter iPad og deltakerne er både konseptmakere, historiefortellere og filmskapere; Sammen i gruppe eller hver for seg.


Animasjonsfilm er et spennende og effektfullt virkemiddel for både å fortelle realistiske historier, iscenesette det absurde og ekstraordinære eller dele drømmer og visjoner. En workshop med animasjonsfilm som form og virkemiddel kan brukes med stor suksess både i barnebursdager (fortrinnsvis over 6 år for best utbytte) og også for teambuilding, organisasjonsprosesser og personaldager for virksomheter.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kurs/veiledning for bibliotek og kulturarenaer:

BEDRE ARRANGEMENTSOPPLEVELSER


Fra 2015 er jeg innleid arrangementscoach i en rekke bibliotek, med formål å se på mulighetsrommet for arrangement i bibliotekene og for å jobbe en dag på hvert enkelt bibliotek for å se på potensialene for ulike arrangementer i akkurat deres lokaler. Kommunene velger selv hvilket eller hvilke lokaler de ønsker å fokusere på denne dagen.


2015:

Aust-Agder

Vest-Agder


2016:

Aust-Agder

Vest-Agder


2017:

Vest-Agder

Sogn og Fjordane


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Stress ned, gi slipp, flyt og nyt

YOGA SOMATICS

- YOGA WORKSHOPS for private grupper eller for bedrifter


Jeg underviser i Yoga Somatics, en lyttende, flytende og styrkende yogaform som senker stressnivå, bedrer pusten, gjør deg sterkere og mykere.


Sammen kan vi skreddersy yoga workshops etter ønske og behov:


- Dype workshops à 2 eller 3 timer, med fokus på spesielle fysiske behov (som rygg/nakke/skuldre, restorative øvelser for dyp avspenning med mer)


- Anti-stress workshops, der vi tar ned tempo helt og fokuserer på pusten, på tilstedeværelse og på rolige, dype fysiske øvelser.


- Power Yoga! Morsomt, styrkende, energisk og energigivende, med utstrakt bruk av musikk og med en deilig, velfortjent avspenning til slutt. Ta med vann!


- Kontoryoga à 30min eller 1 time, med særlig fokus på å myke opp og strekke ut kropper som sitter mye foran datamaskin

SCENEKUNSTPRODUKSJON

KULTURARRANGEMENT

KURS OG WORKSHOPS


Copyright © All Rights Reserved