Den fantastiske barnekunstfestivalen

DEN FANTASTISKE BARNEKUNSTFESTIVALEN


HUSKUNSTNERE I LEKELAB

TEATERFORESTILLINGER - KONSERTER


BANKGÅRDEN/BANKEN SCENE, ARENDAL


Den fantastiske barnekunstfestivalen var et initiativ fra Glød Produksjoner, startet i 2016 i ledige butikklokaler i Arendal sentrum. Med festivalen ønsket Kristine Norberg, med co-produsent Kirsti Kobbeltvedt, å skape en annerledes, medskapende og rett og slett fantastisk kulturfestival i barnehøyde, med profesjonelle huskunstnere i et eget univers kalt Lekelaboratoriet og med profesjonelle teaterforestillinger og konserter formidlet i annerledesrammene av et ledig butikklokale.


Fra 2017 ble festivalen overført fra Glød Produksjoner til nystartede Blåsen Kunsthavn AS, et lite kulturproduksjonsselskap med et stort engasjement for å skape heftige kunstopplevelser i møter mellom profesjonelle kunstnere og publikum. Kunsthavna eies og drives av tidligere danser og nåværende daglig leder av Scenekunst Sør Peder Horgen, festivalprodusent, dramapedagog og musiker Kirsti Kobbeltvedt, og scenekunstner og kulturprodusent Kristine Norberg.


Fra 2017 har Den fantastiske barnekunstfestivalen blitt produsert og arrangert i Bankgården Arendal. Følg festivalen på Facebook - velkommen på fantastisk kulturfestival i barnehøyde!Copyright © All Rights Reserved