Den fantastiske barnekunstfestivalen

DEN FANTASTISKE BARNEKUNSTFESTIVALEN 2017

 

LEKELABORATORIUM

TEATERFORESTILLINGER - KONSERTER

 

18. - 28.OKTOBER - BANKGÅRDEN/BANKEN SCENE, ARENDAL

18. - 28.oktober 2017 går Den fantastiske barnekunstfestivalen av stabelen i Arendals øvre by, og vi gleder oss stort over å kunne invitere inn til en fantastisk festivaluke i barnehøyde. En festival spesielt for barn (3 - 12 år), men minst like mye for lekne mennesker i alle aldre!

 

Teaterforestillinger og konserter på Den fantastiske festivalscenen, og ikke minst: Med vår fantastiske barnekunstfestival åpner vi opp til det helt unike rommet Lekelaboratoriet, en medskapende og tverrkunstnerisk kunstutstilling i barnehøyde. Lekelaboratoriet vil gjennom hele festivalen være i utvikling og stadig endring gjennom barnas deltakelse, utforsking og eksperimentering med former, lyder, lys og farger: Vev en vegg med tekstilkunstner Elin Igland, utforsk lyd, stemme og musikk med musiker Arne Kjelsrud Mathisen, utforsk former og farger med billedkunstner Anna Berthelsen, videokunst ved Anne-May Risholt Fossnes og Andreas Røst, og tegn på både tak, vegger og gulv med illlustratør Danielle Koren - dessuten kommer det nederlandske kunstnerkollektivet Taartrovers tilbake med overraskelser på lur...!

 

Det hele foregår i Bankgården og Banken Scene i Strandgata, gjennom to herlige, heftige, utforskende og fantasipirrende uker i oktober!

I ukedager for barnehager og skoler, se blant annet programmet til DKS Arendal her!

Lørdag 21. og lørdag 28. blir det åpent for familier, med teater, konserter og lekelaboratorium.

 

Velkommen!

 

 

 

Vi sees på festival i barnehøyde!

Følg oss på Facebook for mer informasjon, behind-the-scenes, aktivitet før og under festivalen med mer! Og selvsagt: Klikk deg gjerne inn på arrangementet og si at du kommer!

Copyright © All Rights Reserved